NLT

Zoek en Filter

 • Vak

Vaksteunpunt NLT

Ruud Feher

In memoriam

Ruud Feher, onze vaksteunpuntcoördinator NLT, is zondagmiddag 3 december onverwachts overleden. We zijn erg aangeslagen door het overlijden van Ruud en het is moeilijk te bevatten dat zoiets kan gebeuren. Ruud was sinds 2015 aangesteld als NLT coördinator in ons netwerk en heeft in die tijd in samenwerking met de Vereniging NLT aan de diverse modules gewerkt voor hercertificering en nascholing. Wij verliezen hiermee een toegewijde collega en een teamlid dat altijd belangstelling had voor de menselijke kant in het werk.

 

Het Vaksteunpunt NLT biedt  professionaliserings-activiteiten aan voor docenten zoals netwerkbijeenkomsten en nascholingen. Ruud Feher was coördinator van het vaksteunpunt. Je kunt contact met het Bètasteunpunt Amsterdam opnemen met vragen of ideeën over netwerkbijeenkomsten en nascholingen.

Stuur een mail

Aanbevolen door dit vaksteunpunt

  Posts
  • 12-06-2018:

   Nascholing Forensisch Isotopenonderzoek

   Op dinsdag 12 juni organiseert het NLT Steunpunt van Amsterdam een nascholing voor docenten en TOA’s NLT ter verdieping voor de module Forensisch Onderzoek. Het thema van de nascholing is forensisch isotopenonderzoek.  Lees meer