Bètapartnersconferentie 2019

De Bètapartnersconferentie 2019 vindt plaats op donderdag 14 maart 2019 (π-dag). Inmiddels bestaat Bètapartners al vijftien jaar, dus het thema van de conferentie is dit jaar: “15 jaar π-onieren!”
betapartners
Onze keynote speaker heeft een achtergrond in de wiskunde én in de literatuurwetenschappen, en zal een inspirerend verhaal vertellen met zowel aandacht voor wiskunde als de raakvlakken met andere disciplines: Gerardo Soto y Koelemeijer.
betapartners
Wij zijn van harte welkom op het Hyperion Lyceum in Amsterdam. Zij hebben net een nieuw gebouw betrokken, wat een prachtige locatie biedt voor deze conferentie. Vooraf en tijdens het programma is gelegenheid dit nieuwe pand te bekijken.
betapartners
We bieden een uitgebreid programma aan met interessante sessies voor bètadocenten, TOA’s en schoolleiders uit ons netwerk en daarbuiten. Het is een variatie van vakinhoudelijke en vakoverstijgende sessies, door docenten uit ons netwerk, door onze vaksteunpunten en door onze partners. Voor schoolleiders bieden we een aparte sessie gericht op de uitdagingen en oplossingen van het lerarentekort, o.a. het PAL-project (Persoonlijk Assistent Leraar).
betapartners
Eind januari staan alle workshopbeschrijvingen online en gaan de inschrijvingen open.
betapartners
Het programma is tot stand gekomen in samenwerking met: Marjolein Wal (Gymnasium Felisenum), Kees Temme (Gemeentelijk Gymnasium Hilversum), Herbert van de Voort (Hyperion Lyceum) en Bart Groeneveld, Monique Jhinnoe, Lotte van den Berg en alle vaksteunpuntcoördinatoren (Team Bètapartners).
betapartners
Deelname is gratis voor leden van Bètapartners. Voor andere instellingen zijn de kosten per persoon 100 euro. Dit is inclusief drankjes en versnaperingen tussendoor en afsluitende avondmaaltijd.

 

hahahahahahah